Notícies

Ampa Ramon Faus i Esteve

En aquest apartat penjarem qualsevol notícia d’interès general que sorgeixi durant el curs escolar. Tant hi podeu trobar notícies referents a la nostra escola, com notícies d’interès general relacionades amb l’entorn educatiu.

convocatoria assemblea juny 2017-page-001

publicitat SAMARRETA faus-page-001

Trobada de Futbol

Diumenge es va celebrar la primera trobada de Futbol Sala d’aquest curs, organitzada pel CES (Consell Esportiu de la Segarra).

Va ser tot un èxit. De la nostra escola vau formar fins a 7 equips, amb un total de 55 alumnes, i per primera vegada n’hi havia un de… EDUCACIÓ INFANTIL!!

I alguns dels nostres equips van lluir la samarreta de l’AMPA i de l’escola!!

CLOENDA DE LES EXTRAESCOLARS… AMB TEATRE!!

Aquest divendres 3 de juny hem acabat les activitats extraescolars i la festa de l’AMPA amb la representació de l’obra de teatre de la nostra activitat extraescolar.
Aquest obra ha estat representada davant de tot l’alumnat de 2n, 3r, 4t 5è i 6è. En un segon passi, a les 19h, el grup ha actuat per a totes les famílies i amics i amigues. Fins a una seixantena de persones han vingut al nostre gimnàs a veure la representació.

Amb aquesta activitat posem el punt i final a les extraescolars del curs 2016-2017 tot esperant que el proper curs puguem oferir una segona hora de teatre per a l’alumnat de 1r, 2n i 3r.

Translate »