Extraescolars

Ampa Ramon Faus i Esteve

Inscripcións Extraescolars 2017 – 2018

  • Si ets d’Educació Infantil inscriu-te aquí

  • Si ets de Cicle Inicial inscriu-te aquí

  • Si ets de Cicle Mitjà inscriu-te aquí

  • Si ets de Cicle Superior inscriu-te aquí

  • Si ets d’un altre centre escolar inscriu-te aquí

Les activitats extraescolars que promou i organitza la nostra AMPA.

– Són activitats adreçades a tot l’alumnat en horari extraescolar per proporcionar-los unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l’escola.

– Volem que siguin unes activitats de lleure de qualitat que arribin a tots els nens sense distincions, per tant a un preu assequible. Volem que fomentin la pràctica de l’esport, de la vessant artística, formativa…, que els nens s’ho passin bé i al mateix temps assegurar l’atenció i protecció dels infants fora de l’horari lectiu per tal que els pares puguin conciliar la vida laboral i familiar.

Activitat Prova Kungfu

El dissabte 21 de maig, l’escola de kungfu Tian Kun Chen que organitza l’activitat extraescolar de kungfu de la nostra escola va celebrar el seu 3r aniversari amb un torneig de kungfu. Durant la presentació del torneig,l’escola de kungfu Tian Kun Chen va agrair a l’AMPA de la nostra escola la feina i dedicació que ha mostrat per tal de començar i mantenir una activitat d’art marcial a la nostra escola.

2016-05-22-13.43.23

El nostre agraïment a tota l’escola de kungfu pel seu detall, al Dani i al Tomàs, que han estat els professors dels nostres i de les nostres alumnes, i al Jorge per haver fet, també, de mestre, per la seva actitud i per com ens facilita la feina i ens soluciona els petits entrebancs que van sortint.

Si tot continua com fins ara amb l’extraescolar de kungfu el proper any alguns dels nostres alumnes podran participar en aquest torneig de kungfu.

Esperem-ho per al proper curs i tots els altres que vindran.

Translate »